Αρχική Σελίδα

Silurian Bearing Factory γραμμή παραγωγής εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Silurian Bearing Factory Πιστοποιήσεις
Κίνα Silurian Bearing Factory Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αρχικά: Είναι το όμορφο πράγμα στην επιχειρησιακή ζωή μου η επαφή μου με σας. Αφετέρου: Πραγματικά δεν ξέρω πώς να πω χάρι σε σας, πραγματικά είστε το καλύτερο πρόσωπο και το profitional ένα συναντήθηκα on-line. Συνεργάζεστε μετά βίας με με, εργαζόμαστε σε χαρτί με τον πράκτορά μου now.everything είμαστε πολύ καλά μέχρι τώρα. Ψάχνω το μακροπρόθεσμο συντονισμό.

—— Jerry

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Το εργοστάσιό μας έχει προωθήσει CNC τις μηχανές και τις πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές συνελεύσεων με μια ετήσια ικανότητα παραγωγής 50 εκατομμύριο συνόλων. Η επιχείρησή μας έχει περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO 9001:2008 διεθνή, και επίσης την πιστοποίηση QA. Έχουμε το Αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα μας SILURIAN και έχουμε πωλήσει σε περισσότερες από 20 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, όπως η Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Αφρική, τη Νότια Αμερική, και περισσότεροι. Η ικανοποίηση πελατών είναι η πιό υψηλή προτεραιότητά μας.

   

  Silurian Bearing Factory γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • OEM / ODM

  Τα πλεονεκτήματά μας για το cOem & την υπηρεσία ODM

   

  (1) προηγμένος εξοπλισμός παραγωγής

  (2) ισχυρή τεχνική δύναμη

  (3) υψηλή ικανότητα παραγωγής

  (4) σύντομος χρόνος παράδοσης

   

   

  Silurian Bearing Factory γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • Ε & Α

  Αφιερώνουμε τα μέρη του κεφαλαίου στην έρευνα και την ανάπτυξη.

   

  Έχουμε εισαγάγει μερικών από το φασματόμετρο μετάλλων παγκόσμιου πιό προηγμένο GNR, το μεταλλογραφικό μικροσκόπιο Zeiss, τη συσκευή ανάλυσης θείου άνθρακα NewAge, τον ελεγκτή σκληρότητας Shidai TH320 Rockwell, τη θερμο συσκευή ανάλυσης 3460 μετάλλων Leco και profilometer Homeier.

   

  Με τον προηγμένο εξοπλισμό και την ακριβή επιθεώρηση και τα συστήματα διαχείρισης μας, περάσαμε το ISO9001: πιστοποιητικό του 2015.

   

  Προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνέπεια της ποιότητας των προϊόντων μας, επιλέγουμε τους προμηθευτές πρώτης ύλης μας προσεκτικά, και εφαρμόζουμε τις ακριβείς διαδικασίες έγκρισης προμηθευτών και τις διαδικασίες επιθεώρησης. Οι πρώτες ύλες μας συμφωνούν με τους εθνικούς βιομηχανικά τυποποιημένους. Οι πρώτες ύλες και ο χάλυβας αποτελούνται κυρίως από υψηλό - χυτοχάλυβας ποιοτικών κύβων. Ο φέρων χάλυβας φορμών του Γκάο Chunjing μπορεί αποτελεσματικά να βελτιώσει τη ζωή του ρουλεμάν, να εξασφαλίσει την υψηλή αξιοπιστία της χρήσης του ρουλεμάν, και να μειώσει τα απρόβλεπτα ποσοστά χρόνου διακοπής για τον πελάτη. Λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα των πρώτων υλών και των εξωτερικών τμημάτων, έχουμε επιλύσει μια ακριβή και τυποποιημένη διαδικασία για την επιθεώρηση των αγαθών, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης χημικής σύνθεσης των πρώτων υλών, της υψηλής και χαμηλής μεταλλογραφικής εξέτασης, και της επιθεώρησης της φυσικής και χημικής ανάλυσης των εξωτερικών ομο μερών, ώστε να εξασφαλιστεί ότι ο υψηλός - οι ποιοτικές πρώτες ύλες χρησιμοποιούνται στην κατασκευή υψηλού - ποιοτικά ρουλεμάν.

   

  ρουλεμάν.Silurian Bearing Factory γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Silurian Bearing Factory

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: George Pan

Τηλ.:: 0086 13625311986

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)