Αρχική Σελίδα

Silurian Bearing Factory Ποιοτικός έλεγχος

Πιστοποίηση
Κίνα Silurian Bearing Factory Πιστοποιήσεις
Κίνα Silurian Bearing Factory Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αρχικά: Είναι το όμορφο πράγμα στην επιχειρησιακή ζωή μου η επαφή μου με σας. Αφετέρου: Πραγματικά δεν ξέρω πώς να πω χάρι σε σας, πραγματικά είστε το καλύτερο πρόσωπο και το profitional ένα συναντήθηκα on-line. Συνεργάζεστε μετά βίας με με, εργαζόμαστε σε χαρτί με τον πράκτορά μου now.everything είμαστε πολύ καλά μέχρι τώρα. Ψάχνω το μακροπρόθεσμο συντονισμό.

—— Jerry

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Μέσω του ποιοτικού προγραμματισμού, έχουμε ένα εκτενές ποιοτικό σύστημα διαχείρισης. Αρχικός από το αρχικές σχέδιο και την ανάπτυξη, μέσω της αγοράς των πρώτων υλών, στην παραγωγή, την επιθεώρηση, την αποθήκευση, όλο τον τρόπο στη συσκευασία και τη μεταφορά του ολοκληρωμένου προϊόντος.
 

Συγχρόνως, έχουμε το φυσικό και χημικό εργαστήριό μας. Κάθε batch εισερχόμενων υλικών εξετάζεται και αναλύεται για να εξασφαλίσει ότι κάθε batch είναι από τις υψηλότερες ποιοτικές πρώτες ύλες.
Στη διαδικασία, έχουμε εισαγάγει τη υψηλή ακρίβεια που μετρά και εξοπλισμός δοκιμής, και έχουμε καθιερώσει ένα δωμάτιο δοκιμής μετρολογίας για να εξασφαλίσουμε την ακρίβεια των μετρήσεων διαδικασίας.

 

Οι αυτόματοι έλεγχοι συγκεκριμένοι για τα προϊόντα μας έχουν αναπτυχθεί και έχουν εφαρμοστεί στη διαδικασία παραγωγής, όπως:

1. έλεγχος θορύβου (πολυσυχνικός και αιχμές),

2. έλεγχος δομών του υλικού

3. ανίχνευση ρωγμών

4. ανίχνευση των εγκαυμάτων μικροϋπολογιστών για τα εσωτερικά και εξωτερικά δαχτυλίδια.

Η διαδικασία μας περιλαμβάνει τη μέτρηση με τη βοήθεια των ρευμών Faucault, για να ανιχνεύσει microcracks και να εξασφαλίσει τη σκληρότητα των κυλίνδρων.

 

 

Silurian Bearing Factory έλεγχος ποιότητας 0

 

Silurian Bearing Factory έλεγχος ποιότητας 1

Πιστοποιήσεις
  • Κίνα Silurian Bearing Factory Πιστοποιήσεις

    Πρότυπο:ISO CE

  • Κίνα Silurian Bearing Factory Πιστοποιήσεις
  • Κίνα Silurian Bearing Factory Πιστοποιήσεις
Στοιχεία επικοινωνίας
Silurian Bearing Factory

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: George Pan

Τηλ.:: 0086 13625311986

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)