Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

Εταιρικό Προφίλ

Το Tradeshift Διαδίκτυο της Co. τεχνολογίας πραγμάτων, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2019. Το κύριο πεδίο της εργασίας μας παράγει και πωλεί τα ρουλεμάν και τα ρουλεμάν-σχετικά με τον μέρη. Η επιχείρηση μόνος-έχει διαχειριστεί τα δικαιώματα εισαγωγών και εξαγωγής, παράγοντας κυρίως τα βαθιά ρουλεμάν αυλακιού, τα ρουλεμάν φραγμών μαξιλαριών, τα με κωνικούς κυλίνδρους ρουλεμάν, τα σφαιρικά ρουλεμάν κυλίνδρων, τα ρουλεμάν εκσκαφέων, τα μεταβλητά ρουλεμάν και άλλα προϊόντα. Ανάλογα με τις επαγγελματικής συμφωνίες εφαρμογής και εξωτερικού εμπορίου, η επιχείρησή μας μπορεί να παρέχει την υπηρεσία cOem και τις μεταβλητές προσαρμοσμένες λύσεις καθώς επίσης και ολόκληρη τη σειρά συμπεριφοράς των προϊόντων. Τα ρουλεμάν μας χρησιμοποιούνται κυρίως στα αυτοκίνητα, τις γεωργικές μηχανές, τα σκάφη, τα εργαλεία μηχανών, τις μηχανές, τις μηχανές μεταλλείας, το έγγραφο κάνοντας, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, την εκτύπωση και άλλους τομείς επίσης.

Το εργοστάσιό μας καλύπτει τώρα έναν τομέα 8000 τετραγωνικών μέτρων, με τα πάγια ενεργητικά που συμπληρώνουν συνολικά περίπου δέκα εκατομμύριο δολάρια. Έχουμε τις προηγμένες CNC αλέθοντας μηχανές και τις πλήρως αυτόματες γραμμές συνελεύσεων με μια ετήσια ικανότητα παραγωγής 50 εκατομμύριο συνόλων. Αυτή τη στιγμή η επιχείρησή μας έχει περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO 9001:2008 διεθνή, και έχει περάσει επίσης την πιστοποίηση QA. Η επιχείρηση έχει το Αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα της SILURIAN και έχει πωλήσει τα προϊόντα σε περισσότερες από 20 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Μέσης Ανατολής, της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Αφρικής, και της Νότιας Αμερικής.

Η επιχείρησή μας έχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό δοκιμής ποιοτικού ελέγχου για τη φέρουσα απόδοση, τη διάρκεια, τον έλεγχο δόνησης, τη θερμοκρασία, το υγρό χάσμα, και ποικίλες φέρουσες δοκιμές ειδικότητας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το Silurian ρουλεμάν είναι ένα εμπορικό σήμα Tradeshift Διαδίκτυο της Co. τεχνολογίας πραγμάτων, ΕΠΕ. Η κύρια επιχείρησή μας παράγει και πωλεί τα ρουλεμάν και αντέχει σχετικά τα μέρη. Η επιχείρηση έχει τα μόνος-διατηρημένα δικαιώματα εισαγωγών και εξαγωγής και παράγει κυρίως τη βαθιά σφαίρα αυλακιού, τον εκλεπτυμένο κύλινδρο, το σφαιρικό κύλινδρο, το φραγμό μαξιλαριών, την πλήμνη ροδών, τον εκσκαφέα, τα μεταβλητά ρουλεμάν και άλλα προϊόντα. Μπορούμε να παρέχουμε την υπηρεσία cOem και τις μεταβλητές προσαρμοσμένες λύσεις καθώς επίσης και ολόκληρες τις σειρές συμπεριφοράς των προϊόντων μαζί με την επαγγελματική γνώση των ρουλεμάν και του εξωτερικού εμπορίου. Τα ρουλεμάν μας χρησιμοποιούνται κυρίως στα αυτοκίνητα, τις γεωργικές μηχανές, τα σκάφη, τα εργαλεία μηχανών, τις μηχανές, τις μηχανές μεταλλείας, το έγγραφο κάνοντας, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, την εκτύπωση και άλλους τομείς.

 

Το εργοστάσιό μας έχει προωθήσει CNC τις μηχανές και τις πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές συνελεύσεων με μια ετήσια ικανότητα παραγωγής 50 εκατομμύριο συνόλων. Η επιχείρησή μας έχει περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO 9001:2008 διεθνή, και επίσης την πιστοποίηση QA. Έχουμε το Αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα μας SILURIAN και έχουμε πωλήσει σε περισσότερες από 20 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, όπως η Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Αφρική, τη Νότια Αμερική, και περισσότεροι. Η ικανοποίηση πελατών είναι η πιό υψηλή προτεραιότητά μας.

Κίνα Silurian Bearing Factory Εταιρικό Προφίλ Κίνα Silurian Bearing Factory Εταιρικό Προφίλ Κίνα Silurian Bearing Factory Εταιρικό Προφίλ Κίνα Silurian Bearing Factory Εταιρικό Προφίλ Κίνα Silurian Bearing Factory Εταιρικό Προφίλ Κίνα Silurian Bearing Factory Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : SILURIAN

Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100

Ετήσιες πωλήσεις : 1500000-3000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Silurian Bearing Factory Πιστοποιήσεις Κίνα Silurian Bearing Factory Πιστοποιήσεις Κίνα Silurian Bearing Factory Πιστοποιήσεις